Re-integratie

ZorgIdentiek helpt je bij herintreding

Als je lang thuis hebt gezeten om wat voor reden dan ook en er weer aan toe bent om
aan het werk te gaan dan helpen wij met een reïntegratie. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. ZorgIdentiek brengt je in contact met bedrijven waar aangepast werk mogelijk is of bij een bedrijf waar je weer aan het werk kunt.
Samen kijken we naar de mogelijkheden zodat je nauw betrokken bent bij het proces. Hierdoor kunnen er doelen worden opgesteld om jezelf te motiveren en gemotiveerd te blijven tijdens dit proces. Ook word er samen met je gekeken naar bedrijven waar je op een eigen tempo weer van start kunt gaan. Hierin word er begeleiding verzorgt zodat er een structuur, routine en stabiliteit ontstaat. Dit proces is bedoeld om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je reïntegratie. Daarom zal er ook een telefonische terugkoppeling zijn.

Meer informatie?

Graag telefonisch contact?… Laat je telefoonnummer achter en ik bel je terug

Dagbesteding

ZorgIdentiek vindt het belangrijk dat cliënten een dagbesteding hebben waarbij plezier, persoonlijke ontwikkeling en interesse voorop staat. De een heeft veel uitdaging nodig en ander moet zo weinig mogelijk drukte ervaren. Voor iedereen is dat verschillend.
Het zoeken naar een dagbesteding is een uitdaging, maar die uitdaging gaan we samen aan. Het belangrijkste is het zoeken naar een vertrouwende omgeving, zinvol bezig te zijn en ook tot ontspanning en herstel te komen. ZorgIdentiek gaat samen met je aan de slag om een bijpassende dagbesteding voor te zoeken. Denk hierbij aan het helpen in de Horeca, op een zorgboerderij of in de schoonmaak. Andere mogelijkheden kunnen zijn thee schenken bij ouderen of kralenkettingen maken met mensen in de gehandicaptezorg.

Toe aan Re-integratie en dagbesteding?

Graag telefonisch contact?… Laat je telefoonnummer achter en ik bel je terug